3年選択 時事英語 その6

時事英語最後の授業です。

生徒が手にしているのは、この1年間で作成したvisual aidsの成果です。

2学期本校に赴任したジョアン先生とも、すっかり仲良しになりましたね。

この機会に、ジョアン先生にコメントいただきたいと思います。

I have been very lucky to meet the students studying Contemporary English, and work with them on their project.

I am so impressed with the way they addressed some of the most important issues facing the world today - and have done so in great English!

My advice to the students is to keep focused on their dreams and work hard to make them a reality - I know they can do it!

Joanne is from Sydney,Australia.She is an author who has written children's books, science fiction for adults, and non-fiction.